Tino Sanandaji: En handgranat gör ingen sommar, som de brukar säga i Malmö.

Av | april 15, 2019

Traditionella svenska vårtecken inkluderar sen urminnes tider fågelkvitter, blåsippor, tussilago samt explosion mot bostäder. Veckans anmälningsgrad är särledes hög, men vänta på fler detonationer och bekräftelse från DN:s Faktasida innan ni tar fram utemöblerna och firar våren. En handgranat gör ingen sommar, som de brukar säga i Malmö.

• Kraftig explosion i Norrköping: ”Butiken är urblåst”…Det finns lägenheter i samma fastighet men inte på samma våningsplan

• En kraftig explosion inträffade i natt vid en bilverkstad i Vinsta i västra Stockholm. Det är den andra detonationen på samma plats på bara ett par veckor

• Karlskrona: Explosion utanför Holmsjö – tre bilar i brand

• Malmö: Larm om explosion vid skola – polis har spärrat av

• Kristianstad: Två bränder inom loppet av en timme – polisen misstänker mordbrand

• Handgranat och tårgasfackla kastades in i Strängnäsvillorna.. Det var en tårgasfackla som kastades in i villan i Strängnäs och barnfamiljen som bor där fick i sig av gasen. Den ger inga bestående skador men är naturligtvis obehaglig, säger kriminalinspektör

• En lägenhetsbrand har under söndagseftermiddagen rasat i en lägenhet i Märsta. En person är gripen misstänkt för grov mordbrand…Två av de skadade har rökskador och är förda med ambulans till sjukhus

• 12-årig flicka till sjukhus efter explosion i Malmö…Den kraftiga detonationen sprängde bort en garageport intill ett bostadshus. I grannbyggnaden befann sig flera personer.– Det var en jättesmäll. Jag rusade in i rummet där min 12-åriga dotter låg i sin säng täckt av glassplitter

Tino Sanandaji


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *