Bra! Fler kommuner inför ett tiggeriförbud

Det går långsamt men delar av vårt avlånga land är på väg mot en tillnyktring. Och ju fler beslut som tas i känslomässigt laddade frågor desto bättre. Vi måste komma ihåg att Sverige är anfrätt av PK-ismen och identitetspolitiken och att det därför kommer ta lång tid att vända utvecklingen.

”Efter en lång och tidvis känslomässig debatt röstade fullmäktige på måndagskvällen som väntat för att införa tiggeriförbud i Katrineholm”, det skriver Katrineholmstidningen om.

Förutom Sverigedemokraterna var C, L, KD, V och MP såklart emot förslaget. Det är ju inte helt oväntat. Och som vanligt anförs samma idiotiska argument. Det går inte att förbjuda fattigdom.

Det finns inget gott i att tigga, tvärtom är det omänskligt. De som protesterar mot ett förbud gör det enbart på grund av deras egna behov av att känna en slags godhet. Djupt inom dem finns också ett slags sjukligt behag av makten. Makten över att fattiga människors behöver dem. De är väl därför de så hårdnackat vill hålla kvar dem i förnedring.

Att införa tiggeriförbud är såklart inte okomplicerat. Men vad är alternativet, att tiggeriet ökar och att vi ska ha ännu fler människor som lever i den värsta formen av utsatthet?

Det finns bara en lösning på det här problemet. Och det är att införa ett nationellt tiggeriförbud och se till att förändra för dessa redan utsatta tiggare i deras egna hemländer. För hjälpa på plats måste vi göra eftersom de är marginaliserade även där.

Men som så många av oss sagt, Sveriges ensidiga utgångspunkt att invandring är bra och berikande, EU-medlemskap och arbetskraftsinvandring har enbart varit bra för Sverige, har gjort att vi fått stora problem. Inte bara med tiggare utan också med flyktingar. De ställs inga krav på att regler måste följas, att man måste arbeta trots att man pratar om arbetskraftinvandring utan allt har handlat om en viss grupp politiker och aktivister som ljugit om att vi har en moraliska skyldighet att ta emot tiggare och flyktingar.

Det är slut med det nu. Vi kommer på sikt se kommun efter kommun ta samma beslut. Sedan kommer det finnas kommuner som hårdnackat kommer hålla kvar ”sina” tiggare i utsatthet och fattigdom. Men även de kommer tillsist tvingas att förbjuda tiggeriet.

Läs artikel här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *