JUDEHAT I SKOLAN. Konflikt om Israeltal på gymnasieskola

Här har ni det sekulära Sverige som värnar mångfald och hatar krig och förföljelse!

Anna som är en elev på ett gymnasium i Göteborg, skulle hålla ett tal i skolan. Intressant och kul för alla elever som vill hålla tal, trodde ni det? Nej då startas en konflikt upp eftersom hon ville tala om konflikten mellan Israel och Palestina, med för Israel. Det väckte så negativa reaktioner på skolan att lärarna försökte stoppa Annas framförande.

Lärare som i akt och mening försöker stoppa Anna. Vad tusan är det för lärare!!

Stefan Löfven och Margot Wallström det här är ert fel!! Ni påstår att ni vill arbeta för fred mellan Israel och Palestina samtidigt som ni villkorslöst håller den palestinska regimen under armarna. Ni förkunnar om att svensk politik vilar på en stadig värdebaserad grund av mänskliga rättigheter, demokrati och mångfald. Här har ni resultatet av er förbannade politik. Hoppas ni är nöjda nu.

Och Anna då?

Artikel i Svt här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *