Staffanstorp: “Jag bara väntar på den dagen då de dödar mina pojkar”

Christian Sonesson kan knappats skyllas för det här, ej heller någon högerpolitiker i Staffanstorp. Uppriktigt sagt, jag tror inte på det här. Expressen rapporterar:

”Moderaternas utspel i Staffanstorp har gjort rasismen så accepterad i orten att kommunen betraktas som extremistisk. Det säger flera familjer med invandrarbakgrund som larmar om att deras barn numera diskrimineras, separeras från andra elever i skolan och dagligen får höra glåpord.
– Mitt pappahjärta gråter, säger Ard”

För att ge er en bredare bild på var Staffanstorp var på väg bara för ett år sedan kan ni läsa min artikel som publicerades i Katerina Magasin här: http://katerinamagasin.se/staffanstorp-ett-skort-och-split…/

Även Katerina Janouchs mycket uppmärksammade artikel om Staffanstorp visade fram en skrämmande otrygghet som tycktes växa lavinartat, läs här: http://katerinamagasin.se/staffanstorp-jag-bara-vantar-pa-…/

Om vi någonsin ska få ordning på otryggheten måste vi ha politiker med mod. Vi måste det därför att det är många tuffa beslut måste tas innan man kan vända en negativ utveckling.

Staffanstorp: “Jag bara väntar på den dagen då de dödar mina pojkar”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *