Vårt öde och våra liv lämnas åt terrorister, mördare och våldtäktsmän

Av | 25 april, 2019

Rättsväsendet i vårt “feministiska” Sverige står INTE på kvinnornas och brottsoffrens sida något som framkommer tydligt i Högsta Domstolens tweet.

När kvinnor och barn utvisas, våldtas, mördas, trakasseras och hotas på löpande band får deras förövare stanna kvar i landet eftersom de har “vistats” i landet länge, ljugit om sin ålder och bakgrund m.m.
Samma resonemang för IS-monster som får komma hem och bli våra grannar eftersom det inte kan bli av med medborgarskapet eller dömas direkt för att ha slutit sig och varit meddlemar i en terroristisk organisation.

Det här är så vidrigt och ruttet att vi har lagar som skyddar brottslingar och som avhumaniseras, bespottar och bestraffar deras offer, synnerligen samhällets svagaste.

Vårt öde och våra liv lämnas åt terrorister, mördare och våldtäktsmän eftersom deras frihet, trygghet och rättigheter går före medborgarnas.

Och tänk att politiker vill fortsätta öppna gränser och människor likt en hypnotiserad sekt röstar och höjer dessa ledare till skyar.
Den dagen dessa människor själva faller offer för den fasanfulla utvecklingen i Sverige kommer min tystnad vara öronbedövande.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *