ANTISEMITISM. Judehatare är initiativtagare till Ship to Gaza och dess nätverk

Vänsterextrem som föreläsare om islamistisk extremism.

”Helt otroligt! I Eskilstuna kommun anordnar samordnaren MOT våldsbejakande extremism en föreläsning med vänsterextremisten Mattias Gardell. Kommunen står bakom arrangemanget.” https://twitter.com/bj_bjogus/status/1121851068718231553…

Jo ni läste rätt. Universitets professor Mattias Gardel har alltså bjudits att föreläsa av samordnaren mot våldsbejakande extremism.

Gardell har ett gediget umgänge. Det finns flera antisemitiska grupperingar i hans närmsta sfär av vänner, exempelvis muslimska extremister/organisationer. Forskare eller inte, ingen med så nära kopplingar som Gardell och ingen som har så svårt att hålla sig saklig och neutral i frågor om extremism borde överhuvudtaget komma i närheten av frågor som dessa. Än mindre föreläsa i ämnet.

Hans främsta bidrag i debatten har under det senaste åren varit att få kritik och gransknning av de Grå vargarna att falla under termen islamofobi. https://ledarsidorna.se/…/uppsala-universitets-professor-l…/

Gardells olämplighet står bortom all tvivel. Han ”försvarar öppet den terroriststämplade organisationen Hamas, och i sin bok “bin Ladin i våra hjärtan…” försvarar han även Yusuf al-Qaradawi, som blev utvisad från Egypten på grund av sitt medlemskap i det Muslimska brödraskapet. Gardell beskriver Yusuf al-Qaradawi som en representant för den “islamistiska mittfåran”, som “en sorts muslimska socialdemokrater”. https://www.varldenidag.se/…/antisemitiska-grupper-i-initia…

När man faktiskt inte trodde det kunde bli värre, så blev det just det.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *