Vad gör man när tänderna nästan spricker och hjärnan exploderar?

Av | 27 april, 2019

Mejlen fortsätter att droppa in, från frustrerade människor som med fasa ser hur Sverige raseras i allt snabbare takt. Det brinner på allt fler ställen, minderåriga tjejer på väg till skolan våldtas, och hela rättsväsendet tycks ha svurit sig samman för att dalta med kriminella som ges gräddfil och fjäskas för istället för att snabbast möjligen föras ut ur landet och låsas in på bröd och vatten i något stenhårt fängelse. Varje dag spottar man svenska folket i ansiktet, medan våra skattepengar missbrukas och vi körs över som andra klassens medborgare. Här ett mejl från en kommunanställd bygglovshandläggare som undrar vad som kan göras.

Vad gör man när tänderna nästan spricker och hjärnan exploderar?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

3 reaktion på “Vad gör man när tänderna nästan spricker och hjärnan exploderar?

 1. David Reynolds

  Jag känner många etniska svenskar som jobbat hela sitt liv. Deras tänder är ruttna. De samlar burkar. Politiker är deras bödlar och de blir straffade istället för att njuta av sin pensionering. Politiker skiter i Sveriges befolkning.. De fyller på med utlandsfödda som får allt.

  Svara
 2. LARS

  Helt Rätt Sverige har blivit bidrags lans jag har emigrerat och lever fattigt men bland snälla människor. Jobbat i Sverige 38 år! Och ör fattigpensionär

  Svara
  1. Willy Oldebring

   Önskar också flytta. Om några år är det pensionärsdags här också. Men vet inte vart flytten skulle gå. Hsr Lars något förslag.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *