VID DIN SIDA: “Här är en bild som sprids just nu MEN INTE VI STÅR BAKOM !!!!!!!!”

Attention!! Viktigt att sprida det här vidare. Jeanette Höglunds arbete ska inte hamna mer i kylan på grund av att vänsterextrema försöker med brunsmetning. Våra gamla hemlösa behöver hjälp och stöd och ska inte utnyttjas i vänsterns sjuka spel.

“Här är en bild som sprids just nu MEN INTE VI STÅR BAKOM !!!!!!!!”

Här är en bild som sprids just nu MEN INTE VI STÅR BAKOM !!!!!!!!

Slået op af Vid Din Sida – StockholmLørdag den 27. april 2019

2 reaktion på “VID DIN SIDA: “Här är en bild som sprids just nu MEN INTE VI STÅR BAKOM !!!!!!!!”

  1. Jan Malmberg

    Har dessa vänstertroll ingen som helst skam i kroppen. Inte ett uns av moralisk kompass. Vad är det som gjort att det gått så fel för dessa? De blir ju bara värre och värre. Dags att ta krafttag mot dessa totalt missanpassade individer. Dessa ger sig ju på snart allt som inte är deras egen propaganda. Att ge sig på människor som vill hjälpa äldre svaga och hemlösa, hur lågt får man sjunka?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *