Kvinna nerstucken på lekplats i Vårberg.

| 1 maj, 2019

Det trygga och säkra Sverige visar än en gång sin baksida då en kvinna blir huggen med ett knivliknande föremål på en lekplats i Vårberg i södra Stockholm vid 18-tiden.
Enligt Ola Österling på Stockholmspolisen är kvinnan svårt skadad och fördes till sjukhus med ambulans. Brottsplatsen spärrades av för undersökning och ännu vid 20-tiden höll polisen på med undersökningen av den.

Händelsen rubriceras i nuläget som mordförsök men kan ändras längre fram. En man har gripits för dådet och är nu misstänkt för mordförsöket. När brottet begicks var där ganska mycket folk på platsen så polisen har och håller förhör med vittnen om händelseförloppet. Enligt uppgifter som lämnats till Expressen ska en bekant till offret ha filmat händelsen, men det är inget som polisen varken kan bekräfta eller förneka.

När man läser detta förs tankarna till att denna händelse har något med hederskultur att göra. Det är inget som medierna eller polisen tagit upp men där är en gnagande känsla om att det inte skulle vara uteslutet. Man får bara hoppas att där inte var några barn som fick uppleva denna händelse, men det skulle inte förundra mig ett dugg om där var barn på lekplatsen när knivdådet skedde.

https://www.svt.se/…/misstankt-ordforsok-i-varberg-kvinna-a…
https://www.expressen.se/…/uppgift-kvinna-knivskuren-utomh…/
https://www.aftonbladet.se/…/kvinna-nedstucken–en-man-grip…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *