Skola i Bagarmossen brinner för andra gången på en vecka

| 5 maj, 2019

Det trygga och säkra Sverige visar sig än en gång baksidan då en skola i Bagarmossen brinner för andra gången under en vecka. Skolan som är stängd för ombyggnad började brinna någon gång efter lunch och vid 14-tiden så var räddningstjänsten på plats. De meddelade att det inte är någon spridningsrisk till omkringliggande byggnader, men att de inte hade elden under kontroll och att spridning inom fastigheten är stor.
De har inte bestämt vid 14-tiden om de ska låta byggnaden brinna ner eller om de ska göra en insats.
Det finns inga uppgifter om skadade i nuläget.

https://www.expressen.se/nyheter/brand-i-skola-i-stockholm-ser-lagorna/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *