Partiledardebatten verklighetsfrämmande – Situationen i kommunerna föranleder stormvarning

Av | 6 maj, 2019

Gårdagens partiledardebatt kommer gå till historien som den kanske märkligaste tillställningen i svensk politik i modern tid. Trots att det bara är tre veckor kvar till valet i EUP nämndes detta val endast på marginalen. Och trots att såväl Riksbank som riksdagens finansutskott numera börjar bli fullt medvetna om vad som väntar Sveriges kommuner och regioner under hösten berördes inte deras situation nämnvärt. De som är bärarna av samhälkontraktet. Gårdagens partiledardebatt var som att beskåda en debatt där både programledare och deltagare kom från yttre rymden.

Läs i Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *