Avblåst larm om misstänkt bombman i Borlänge: ”Hade ingenting farligt på magen”

Av | 8 maj, 2019

En 27-årig man greps vid 18-tiden på onsdagskvällen vid köpcentret Kupolen i Borlänge efter att det kom in larm om att mannen hade något misstänkt fasttejpat på magen, något som Aftonbladet var först att rapportera om. Polisen kunde snabbt konstatera att det inte var någon bomb på mannen. – Han hade ingenting farligt på magen eller överhuvudtaget på sig, säger Christina Hallin, polisens presstalesperson i region Bergslagen.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *