Så lägger kommunerna dimridåer över invandringens verkliga kostnader

Många hävdar att integrationen är på väg att förbättras och att man kan se att allt fler invandrare och nyanlända anställs, att socialbidragen inte ökar. Men det är en illusion, beroende på statligt subventionerade arbeten. Vad få känner till är att det är i kommunerna som ’snällanställningarna’ har pågått sedan länge. Med dessa  ‘snällanställningar’ ökar kostnaderna i kommunerna exponentiellt. Samtidigt döljer man effektivt invandringens kostnader. Sverige sitter på en i samma takt ökande socialbidragsbomb, skriver Magnus Stenlund.

Så lägger kommunerna dimridåer över invandringens verkliga kostnader


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *