Janne Josefsson i Bergsjön. De som kan flyttar resten kommer tvingas leva i otrygghet och utsatthet.

Polisen i nordöstra Göteborg är i dag hårt ansatt och i Bergsjön har poliser misshandlats, hotats och jagats iväg av kriminella gäng.

Hur kommer det hör sluta? Snart har varje medelstor kommun ha ett eget Bergsjön, Rosengård eller Örebro. Sverige går mot en mycket dramatisk och skrämmande framtid samtidigt som svensk politik blir allt fulare och smutsigare. Ett annat slags Bergsjön, nästan.

Jag vill gå så långt som att säga att det vi ser är konsekvensen av en oansvarig invandring och obefintlig integrationspolitik. Det kommer återverkningar i precis allt under väldigt lång tid framåt. Om inget görs kommer vi bli ett av Europas farligaste länder att leva i.

Hur ska det då sluta? De som kan flyttar resten kommer tvingas leva i otrygghet och utsatthet. Det ser tyvärr inte bättre ut så länge vi har politiker som tvingar smutskastningen och fulspelandet vara det mest centrala inom svensk politik.

Och som dessutom kallar sina väljare för naiva surrealister, eller ber dem krypa tillbaka under stenen, i värsta fall hånar dem med beskrivningar som ”vita män som gått livets hårda skola”. När det inte är tillräckligt försöker de skrämma väljarna genom att sprida lögner om de partier som vill förändra.

Läs och se i SVT här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Janne Josefsson i Bergsjön. De som kan flyttar resten kommer tvingas leva i otrygghet och utsatthet.

  1. Un

    Sorgligt att politikerna har tillåtits bli en egen elit som lyckats förgöra ett fint land som Sverige.När man hör och ser dem uttala sig i olika frågor kan de inte dölja det FÖRAKT man har för oss vanliga medborgare som arbetat och betalat skatt i ett helt liv.De anser oss vanliga människor vara en låg outbildad massa enbart ,som måste styras , och köras över.Dessutom skall min skatt som pensionär slussas till helt outbildade invandrare från tredje världen som kommer hit och aldrig kommer att bidra till samhället.Hur kan detta få fortgå ? Förmodligen till allt rasar ihop om dårarna i regeringen tillåts fortsätta.Sannerligen en nedslående rasering av ett fint uppbyggt Sverige sedan generationer bakåt.Svensk media går ej att lita på heller de rapporterar enbart om Trump,” klimatet”,och ” högerpopulismen”.Aldrig ett ord om Sveriges grundläggande problem.Man mår illa.Fy f n.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *