Plastfri och rökfri Malmö som kryllar av radikaliserade islamister och gängmedlemmar.

Av | maj 10, 2019

Du vet att du bor i Sverige när plastpåsar förbjuds på torg i Malmö och snart införs förbudet i hela staden med “positivt gensvar” men att man inte kan kriminalisera medlemskap till terrororganisationer och förbjuda människor att ansluta sig till sådana där t.ex bestialisk mord, tortyr och våldtäkt ingår och sedan komma “hem” till Sverige.

Våra politikers absurda prioriteringar avslöjar deras groteska inkompetens och noll verklighetsförankring.

När judar flyr från Malmö eftersom de inte längre kan gå ut på gatorna utan att attackeras och trakasseras, när skjutningar, handgranater, våldtäkter, rån och mord lamslår staden och landet då minsann ska man slå knytnäven i bordet och visa vart skåpet ska stå!
Rökförbud på uteserveringar och inga plastpåsar!!!
Plastfri och rökfri Malmö som kryllar av radikaliserade islamister och gängmedlemmar.

Det är inte bara terrorister och andra förövare som är Sveriges största hot utan alla de som förminskar deras brott och möjliggör med hjälp av lagen att dessa monster rör sig fritt på våra gator och vill utplåna oss.

Inte konstigt att hela världen skrattar åt Sverige.
Skamlöst, en fars.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *