Efter invandrarnas brutala misshandel (se film här) – nu åker SD till Kil för att träffa ungdomarna

Av | 11 maj, 2019

En film från Kil som visar när två invandrare misshandlar en svensk kille som kör Epa (A-traktor) har spridit sig som en löpeld på internet. Nu åker riksdagsledamoten Tobias Andersson (SD), ordförande för Ungsvenskarna till skolan där flera av de inblandade går. – Det har blivit en märklig diskussion efter misshandeln. Mycket har handlat om att det skulle vara olagligt att sprida filmen och vad som eventuellt sagts innan istället för att handla om de riktiga brottsoffren, säger han.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *