Kyrka anordnar en konsert för att samla in pengar till terroristen Skråmos barn.

Min känslor inför att Patricio Galvez, morfadern till Skråmos barn, tillsammans med kyrkan anordnar en stödkonsert för att hjälpa honom ekonomiskt, är dubbla. Det är något med det intensiva fokuset på Skråmos barn som skaver. Är vi omänskliga, vi som tänker att det här med Skråmos barn inte är helt oproblematiskt?

Jag läser Håkan Boströms artikel ”Det är ändå något som skaver med IS-barnen”. Boström byter perspektiv och ber läsaren att föreställa sig det skulle ha handlat om nazisternas barn. Och om att man att svenska staten skulle ta hand om dem. Hur skulle ni tänka då? ”Inte kan vi låta vår avsky mot nazisterna gå ut över deras barn. Och även om en del av dem är i övre tonåren så är det ju ändå barn vi talar om. Vi kan ju egentligen inte heller veta vad deras föräldrar gjort sig skyldiga till.” Vi vet ju bara att föräldrarna gjorde valet att ansluta sig till en av historiens värsta ideologier, nazismen. De judiska offren då? De som drabbades av nazisternas framfart, vad skulle hända med dem? Skulle det inte mot bakgrunden vara väldigt lätt att dra slutsatsen att Sverige valde medlöperi med nazisterna, skriver Boström. https://www.gp.se/…/det-%C3%A4r-%C3%A4nd%C3%A5-n%C3%A5got-s…

Det är något som skaver. Har ni som jag upptäckt att det pratas väldigt lite om terroristernas ondskefulla handlingar, men väldigt mycket om deras barn? De är hungriga, trötta och utsatta. Självaste Margot Wallström som annars säger väldigt lite om IS-terrorister, har sagt att hon inte står ut med det lidande IS-barnen utsatts för. Vi har inte hört henne säga något liknande om IS offer, barn eller vuxen. Inte mer än då hon måste förstås, läs terrordådet på Drottninggatan.

Vi får istället dagligdags veta att Skråmos barn är de verkliga offren. Inslag efter inslag, artikel efter artikel i våra Public service kanaler handlar om morfaderns tårfyllda kamp för att kunna ta hand om sina sju barnbarn.

Vi förstår nog alla att Skråmos barn är offer och att de inte ska behöva betala priset för föräldrarnas val. Men varför har man inte lagt ned lika mycket energi och engagemang på alla de barn och vuxna som torterats, misshandlats och mördats av Skråmo och hans islamistiska blodsbröder? Jag säger inte att barnen ska betala priset för Skråmos val. De är offer men det finns andra offer också.

Michael Skråmos barn tjänar ett större syfte. Det är därför vi matas med snyftreportage efter snyftreportage. Det tar nämligen fokus från IS-terroristerna själva. Och framför allt, snyftreportagen ska få oss att gråta och känna så stark sympati så att vi glömmer de andra barnen. De som har bränts i burar, som fått törsta och svälta ihjäl, misshandlats, torterats, våldtagits, halshuggits, mördats och serverats till sina mödrar. Det är helt enkelt ett måste. För annars kommer svenska medborgare aldrig sluta kräva att staten sätter ned foten och visar handlingskraft: återkalla medborgarskap för dem som valt att stötta IS och/eller slakta i dess namn. De som faktiskt förverkat rätten att leva i Sverige.

Snyftandet och Skråmos barn är ett politisk vapen. De kommer bli regeringens möjlighet att utan större gnissel förse återvändande terrorister, med eller utan barn, med nya identiteter så de inte riskerar att stigmatiseras av samhället, sannolikt också bostäder, jobb, körkort och bidrag. Och innan vi hunnit protestera så sitter de i kassan på ICA, kanske småpratar en stund om hur dyrt det är att handla mat. Och sen är de ju som vilken annan svensk medborgare? I vart fall fram till den dagen då de inte är det. https://samnytt.se/statsministern-kommer-inte-riva-is-terr…/

Idag tänder jag ett ljus för alla barn som bränts ihjäl, torterats, serverats som mat till sin skrikande och chockade mamma, som våldtagits, torterats och svultets ihjäl. 😢 I mina tankar ber jag om förlåtelse för att jag inte kunde hjälpa dem. Och förlåtelse för att jag lever i ett land där man valt att bortse från deras lidande i förmån för en politik som får det att vända sig i min mage. FÖRLÅT OSS, sanna mina ord, historien kommer döma oss hårt. Så hårt.

Läs i Svt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

5 reaktion på “Kyrka anordnar en konsert för att samla in pengar till terroristen Skråmos barn.

  1. Viola

    Patricio Galvez är morfar till Skråmos barn inte farfar som det står i texten.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *