Nuri Kino: Mördar- och pedofilsektens medlemmar och sympatisörer borde bli utslängda med huvudet före.

ISIS-terrorister som fått uppehållstillstånd i Kanada ringer och hånar och hotar yezidiska kvinnor och flickor som också fått asyl i det nordamerikanska landet. Alltså förövarna, de som kidnappat dem och använt som sexslavar fortsätter att förfölja dem.

Mördar- och pedofilsektens medlemmar och sympatisörer borde bli utslängda med huvudet före. Det räcker nu. Det är likadant i Sverige. De vet att de inte kan utvisas då de riskerar förföljelse i länder som Irak och Syrien och tror därför att de kan bete sig hursomhelst.

Nedan artikel i Washington Post kan få en att tappa förståndet. Men det ska vi inte bjuda dem på, att vi blir knäppa i huvudet menar jag. Det är istället dags att ändra utlänningslagarna. Antingen slutar man håna länderna man kommer till, inte begår brott eller så ska man ut. Oavsett om man riskerar fängelse i sina hemländer.

https://www.washingtonpost.com/…/the-caliphate-has-crumbl…/…

Nuri Kino, på Facebook 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *