Ivar Arpi: Dagens ledare: EU-samarbetet hotas av tvång

Den som inte vill se EU slitas isär bör noga tänka över hur de agerar.

Vilket europeiskt land som har haft stor invandring de senaste decennierna kan kallas som framgångsrikt i det experimentet? Sverige, Tyskland eller Frankrike? Storbritannien, som fick en opinion som blev så dominant att det nu bestämt sig för att lämna EU av relaterade skäl? Är argumentet att länderna i Östeuropa måste upprepa vår integrationsuccé? Borde de inte självmant vilja anamma vår migrationspolitik i så fall, om den nu har varit så strålande?

Ivar Arpi, på Facebook

Läs ledaren i Svd…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *