Runar Sögaard: NÄR SVENSKA POLITIKER KYSSER MUSLIMSKA LEDARES FÖTTER OCH SVÄLJER DERAS DUBBLA BUDSKAP.

Kampen om Sverige och västerländska värderingar går nu in i ett avgörande skede.
Islams kvinnosyn är hårresande och horribel.
Det pågår en kamp i Europa.
En kamp mellan en religions målmedvetna kamp för att dominera en hel kontinent.
Det växer fram ett paralellsamhälle omkring oss som är fullständigt skrämmande och fullkomligt obehagligt.

Att svenska politiker sedan länge har haft en skrämmande flathet gentemot muslimsk kultur bland invandrare och asylsökare har vi alla kunnat bevittna.
Den nuvarande regeringens bottenlösa feghet och svek mot svenska folket har för länge sedan passerat alla rimlighetens gränser.
Numera införs tider i svenska simhallar där män inte får bada med kvinnor. Så mycket för den 100-åriga svenska kvinnokampen för jämlikhet!

De få kritiska röster som försökt göra sig hörda i debatten under senare år har konsekvent tystats ner av såväl media som den politiska makteliten.
Dessa röster har marginaliserats, demoniserats och rubricerats som islamofobiska, främlingsfientliga och rasistiska.
Med djävulsk precision har man lyckats skjuta dessa individer i sänk och dödat det fria ordets rätt att få utrymme i den politiska debatten.
Så fort man påtalar stollerier och bisarra värderingar bland muslimska utövare så blir man islamofob och främlingsfientlig.

I veckans ”Uppdrag granskning” fångas olika imamer och muslimska ledare på TV-inspelningar med sina hårresande och horribla budskap.
Deras syn och värderingar om hur man får slå sina kvinnor är så avgrundsdjupt motbjudande och något som Västvärlden för länge sen avfärdade som olagligt, kränkande och kvinnofientligt.
Mahmod Adams, från Stockholms moské, sade att det för varje muslim är tillåtet att ha till och med fyra fruar.
Abdul Wade från Uppsalas moské visade upp sitt rätta jag.
Abdur Kadir Salad från Örebros moské predikar att ”det inte är bra för muslimska kvinnor att ringa polisen”.
Dessa o andra islamska ledare i Sverige ger legitimitet till våldsvärkande män. Dagligen. Överallt.

Mubejzat Becirov, ordförande för Malmö Islamic Center, sitter på fullt allvar i studion och berättar att ”Sverige behöver inte sådana reportage och att Sverige inte har gjort sig av med sitt förflutna.
Att ovan nämnda ledare är akademiker med språksvårigheter som kämpar mot orättvisor och förtryck”. Jo tjäna!

6 av 10 moskéer i Sverige predikar att kvinnor måste ha sex även fast hon inte vill.
Den nya svenska sexlagen rubricerar detta som våldtäkt och ett antal svenska män har dömts för detta den senaste tiden.
Lika många moskéer avråder sina kvinnor från att gå till polisen när de blir misshandlade.
I svenska moskéer finns inte jämställdhetsfrågor.
Många imamer står fram i olika medier och förnekar och ljuger öppet och ogenerade om sina ideologier och islams avsikter och utövande.
Allt medan stora delar av media och politikerna blåögd går på dessa blåsningar och på fullt allvar tror på deras utspel.

Vad de däremot inte förstår, är att en muslim enligt koranen avsiktligt får ljuga för en ”icke-troende eller oren” människa.
Och detta gör de ständigt och jämt för att gynna sina syften och sina agendor.

Socialdemokraterna, Centern och Miljöpartiet har én sak gemensamt; de har alla lagt sig flata för de allt mera växande muslimska kraven på det svenska samhället och öppnat upp sina partier för dessa krafter. Deras skandaler kring sina muslimska partivänner är minst sagt skandalösa;
Män som inte vill ta kvinnor i hand när de hälsar, förespråkande av Sharialagar, antisemitiska slagord i korridorer och 1.maj tåg med mera Listan kan göras pinsamt lång.

Den bisarra händelsen och historien i Knutby framstår som en skärgårdsidyll i jämförelse med Islams sanna ansikte i Sverige.
Allt för att vinna nya röster under täckmanteln ”vi är för ett mångkulturerad samhälle och jämlikhet”, utger de sig för att värna om ”allas lika värde” och ger sken av att man brinner för dessa frågor.
Dessa självutnämnda feministiska företrädare är så falska och oärliga att man rodnar av skam.

Annie Lööfs hyckleri i frågor som rör feminism och jämlikhetsfrågor är så sjukt provocerande och bisarr att ord inte längre finns som kan beskriva detta.
I veckans partiledardebatt sade hon från talarstolen;
”Kampen om Europas framtid pågår här och nu! Liberala värderingar om frihet, tolerans, jämställdhet, rättvisa, klimatansvar, samarbete är ingen lek med ord”.

Jo Annie Lööf, du leker med ord! Men inte bara det.
Du och dina lättlurade och förförda feministiska kollegor leker inte bara med ord.
Ni leker med kvinnor.
Ni leker med människor.
När det handlar om vita skandinaviska kvinnor som förtrycks, misshandlas, våldtas och skadas så skriker ni lungorna ur er med era feministiska megafoner. Rätt så!
Men när det däremot handlar om icke-svenska, nysvenska och invandrarkvinnor så blir ni knäpptysta. Era röster tystnar, era ord och fördömanden sväljs med en kopp kaffe och undvikande svar.

Ni kysser muslimska ledares fötter, sväljer deras bortförklaringar och anpassar er efter deras anspråk, krav och villkor.
Merparten av Sveriges muslimer är fina och uppriktiga.
Jag känner själv många och har flera väldigt goda vänner som är muslimer. Jag älskar dom.

Vad jag däremot vänder mig mot och varnar för, är den faktiska verkligheten där fundamentala muslimska ledare och verksamheter förespråkar ett utövande och en praxis som inte hör hemma i Sverige och Skandinavien.
Den måste nu bekämpas av våra politiker.
Hårt och med beslutsamhet.
Därför är det så oerhört viktigt att all utländsk finansiering av moskéer omedelbart måste upphöra.

Anledningen till att antal moskéer har exploderat i Europa senaste 15 åren är en medveten strategi från länder som till exempel Saudiarabien.
Vi vanliga svenskar får knappt sätta in några fjuttiga tusenlappar på våra bankkonton längre.
Våra kontanter ifrågasätts och misstänkliggörs.
Men muslimska verksamheter byggs och öppnas ständigt med utländsk kapital från minst sagt tveksamma regimer och suspekta håll.

Det kanske är på tiden att vakna folkens? Ett fullskaligt krig pågår om vilket inflytande som ska prägla Europa och Sverige.
Våra politiker har inte fattat det och media vill inte avslöja det.
De slukar imamernas dubbla budskap med hull och hår och vågar inte sätta ner foten.
Deras feghet och rädsla är skakande.

Åter igen är det vi, vanliga folk, som måste resa oss, rösta och börja våga stå på de rättigheter vi har här i våra egna länder.
Rättigheter som våra förfäder kämpade och betalade ett högt pris för.

Runar Sögaard


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

14 tankar på “Runar Sögaard: NÄR SVENSKA POLITIKER KYSSER MUSLIMSKA LEDARES FÖTTER OCH SVÄLJER DERAS DUBBLA BUDSKAP.

 1. Gina

  Håller fullkomligt med. Det är ett svek mot alla kvinnor.

  Svar
 2. Agnetha Svensson

  Det bästa jag läst på länge. Jag skäms för att vara svensk.

  Svar
 3. AnonymLight123

  Jag invandrade till Sverige för 30 år sedan från Syrien, vi kom till Sverige pga att min far och mor var rädda för vår säkerhet som kristna.

  Nu är vi rädda i Sverige igen, min föräldrar har haft tanken att utvandra och berättar för mina syskon och mig att de ser liknelser från förr.

  Jag bor i en förort, jag ser hur det har förändrats drastiskt, jag ser allt mitt framför ögonen på mig.
  Kulturen är anti-sverige
  Anti polis
  Anti socialtjänst
  Anti svenskt
  Anti västerländskt
  Anti svensklag

  Jag diskuterar gärna med alla i diskussionerna säger de flesta som är muslimer att svensklag betyder inget.
  Där jag bor utövas Sharia inte fullt ut, utan “bara” socialt.

  För min familjs säkerhet måste jag vara anonym

  Svar
  1. Anne Bengtsson

   Gode Gud vart är vi på väg. När vi I Sverige har varit ett genuint land med djupa kristna värderingar. Nu ska korset i vissa stads kyrkor täckas för att inte muslimer ska stöta sig! Böneutrop minareter kvinnoförtryck otrogna alltså enligt muslimerna vi kristna ska dödas. De infiltrerar hela vårt samhälle. Det är så skrämmande. Men moteld i form av bön finns på flera platser över hela vårt land🙏
   Värdet på en människa är lika stort om denne är Muslim, Buddhist, Hindu,, katolik, kristen

   Svar
   1. G. SAILER

    Ja men med attityder som att ” vi gör aldrig fel ” och det är alla andras fel, när sanningen är något helt annat, kallas förräderi och svek. Det måste till en ny STOR förändring av ödmjukhet. Politiker måste våga sätta gränser och låta polis och militär gora det som behöver göras. Inte övervåld, men dock möta våldet med ståndaktighet och starkt våld tillbaka. Det maste till starka bestämda tag mot religiöst våld, både psykologiskt, sociologiskt och strukturellt inom landet och vid dess yttre gräns . Dessutom måste svenska familjen återinföras som det som uppbär samhället.

    Svar
 4. Karina

  Håller också med om allt du skriver, vad är det för samhälle våra barn får ta över

  Svar
 5. Björn

  Anledningen till varför socialdemokraterna inte driver utvisningar av våldsmän mer är att 48,5% av deras väljare är utlandsfödda… betyder att går dom emot invandrare och inte håller god ton kanske dom tappar 50% av sina väljare…. då skulle socialdemokraterna bara vara ett 14-17% parti. SCB har gjort undersökningar om detta.

  Svar
 6. Ove

  Bra Runar detta borde publiceras i pressen och Tv
  Men de vågar inte

  Svar
 7. Erik

  Har svårt att tro att politikerna är så korkade att de inte fattar vad de ställer till med. Tror istället att de mycket väl vet och att det görs medvetet. Det jag undrar över är om de är köpta av främmande makt att låta Sverige invaderas av muslimer och afrikaner? Är det Bilderberggruppen med fam Wallenberg i spetsen som bestämt denna riktning? I så fall – varför? Undrar också vad sveriges militär anser om utvecklingen? Inser de faran som ökar alltmer ju längre detta får fortgå? Det är deras jobb att försvara landet mot dess yttre fiender, men om fienden är våra politiker och rika affärsmän i hemliga sällskap vem ska försvara oss från dem?

  Svar
 8. Bengt Berg

  Ett stort problem är väl dom som ger bygglov till moskéer,, inte vilka som betalar byggandet??

  Svar
 9. Åsa Stenkel

  Så rätt . Håller m till 100%
  Sverige är ett Korupt land MED Naiva politiker o medborgare som INTE förstår Alvaret o verkligheten.👍🙏🇸🇪

  Svar
 10. Greger

  Tyvärr så är våra politiker inte naiva, utan dom gör en medveten islamisering utav Sverige.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *