SKRÅMOS BARN. Jag kräver ett tydligt svar!

I vilken utsträckning kommer Skråmos barns mormor vara i kontakt med sina barnbarn?

”Under sitt besök i Irak höll hon sig inne på barnens hotellrum – och vid minst ett tillfälle tog hon fram sin telefon och spelade upp islamistiska sånger för barnen.”

Ja, jag kräver ett svar och jag hoppas innerligt att fler gör det.

Barnen borde omhändertas. Det är uppenbart att morfadern inte är en lämplig vårdnadshavare. Det står bortom all tvivel. Det är man nämligen inte om man låter sina älskade barnbarn lyssna på islamistiska sånger.

Är du nöjd med detta Stefan Löfven? Barnen har för tusan inte en chans att undkomma och vad de kommer växa upp till står än så länge i stjärnorna. Men en sak är säker, så länge mormodern tillåts ha inflytande och de bor hos morfadern som uppenbarligen inte har förmåga att säga nej, så är chansen försvinnande liten att de blir några mönstermedborgare.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 reaktion på “SKRÅMOS BARN. Jag kräver ett tydligt svar!

  1. Fredrik Andersson

    De har inget här att göra, varken barnbarn, mormor eller morfar

    Svara
  2. Carina

    INGEN och då menar jag verkligen INGEN som har haft med IS har i Sverige att göra. Att regeringen hävdar att man inte kan fråntas deras medborgarskap måste bero på att de är köpta hela bunten och Sverige styrs indirekt av islamistiska muslimer. Finns flera länder som fråntagit IS anhängare deras medborgarskap. Våra grannländer skrattar åt oss och bevakar sina gränser mot Sverige i dagsläget. Vi hederligt arbetande svenskar får stå tillbaka för terrorister pga idioter i regeringen. Jag är trött på detta land som skiter i sin egen befolkning.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *