KRISTENDOM. Kan skolan öppnas för större trosfrihet?

Av | maj 15, 2019

Det är en månad kvar till skolavslutningen och därmed dags för den årliga ”religionen-ut-ur-skolan”-debatten. Den lär bli lika tröttsam som vanligt, med förbundet Humanisterna och andra som upprepar farorna om svenska skolelever skulle besöka en kyrka med kristna inslag på avslutningsdagen.

De religionsfientliga rösterna ropar i onödan. Dels har de inte lagen med sig – Alliansen och SD beslutade för tre år sedan att klargöra regelverket: det är fullt tillåtet att hålla skolavslutningar i kyrkan och även ha inslag av konfessionell karaktär.

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *