Johan Hakelius: Ett samtal för mycket

Av | 16 maj, 2019

Det blir svårt för Annika Strandhäll att undkomma sanningen om Försäkringskassan. Men vet dagens politiker ens om när de gör fel?

Inget är egentligen särskilt oklart vad gäller socialförsäkringsminister Annika Strandhälls hantering av Försäkringskassans förra generaldirektör Ann-Marie Begler. Begler fick sparken av Strandhäll, eftersom det var en politisk belastning för Socialdemokraterna att Försäkringskassan tog uppgiften att minska sjuktalen på allvar. I vad mån det hela slutade som det gjorde på grund av osmidighet och bristande fingerfärdighet från ett eller båda hållen kan diskuteras, antagligen i oändlighet. Men vad som faktiskt skedde vet vi redan.

Johan Hakelius

Läs i fokus här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *