VALPÅVERKAN. Socialdemokraterna har tappat sitt moraliska kompass

Om du lever i ett utsatt område präglat av gängkriminalitet, skjutningar, en hederskultur som vill leva ifred, och mycket annat, vem skulle du rösta på då?

Socialdemokraterna har sedan 2014 gjort allt i sin makt för att svartmåla SD, något de nu utvidgat till KD och M. De säger ofta att de partierna är främlingsfientliga, till och med kallas de av Socialdemokrater, högerextrema.

Det räcker inte för Socialdemokraterna. De behövde göra mer än att ljuga och sprida lögner.

Nu avslöjar Samhällsnytt att Somaliland Förening i Malmö fick över en halv miljon kronor i bidrag från S-styrda Malmö stad och MUCF för att bedriva valpåverkan i stadens utsatta områden. Projektet syftade till att ”öka valdeltagandet” i områden som traditionellt röstat för Socialdemokraterna. Därmed skulle S få många nya röster – men resultatet blev ett annat än partiet hade väntat sig.”

Det är så fruktansvärt illa. Men också sorgligt. För alla de som lever i utsatta områden som vill ha en förändring och som låter sig påverkas av Socialdemokraternas lögner, kommer aldrig få det. Det kommer bara bli värre. Glädjande nog blev Socialdemokraternas satsning inte riktigt som de hade tänkt sig. Resultat blev ett annat än partiet hade väntat sig. Sverigedemokraterna hade ökat i de områden, de inte ville det skulle.

Varför blev det så? Socialdemokraterna har tappat sitt moraliska kompass. De värnar hellre de radikaliserade än dem de radikaliserade hotar till livet. De värnar hellre våldtäktsmännen än deras offer. De värnar hellre radikals muslimers krav på särlagsregler eller än att alla människor i vår demokrati ska kunna leva i frihet. De värnar hellre kriminalitet, än företagen i utsatta områden. Det vittnar alla fritidsgårdar om.

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *