ISLAM I SVERIGE. Stefan Löfvens kohandel kommer stå oss dyrt.

Varför protesterar ingen? Igår visade sig det radikaliserade Sverige sitt fula tryne mitt på ljusa dagen. Inte nog med det, vissa av dem bar en skylt till stöd för Viktor Gaziev.

Med hjälp av pistolbeväpnade kumpaner fritog Viktor Gaziev en man som av Migrationsverkets tagits i förvar. År 2015 anhölls samma man misstänkt för terrorbrott. Precis som Magnus Ranstorp undrar jag varför en skylt med honom fanns med i protesttåget: Är han också i förvar eller riskerar utvisning? Om så är det bra, men samtidigt visar det att man undanhållit viktig information för allmänheten. För det är det, av allmänt intresse när en person som redan suttit anhållen misstänkt för terrorbrott, plötsligt dyker upp på en skylt tio år senare.
https://www.aftonbladet.se/…/fritogs-av-pistolbevapnade-man…
https://twitter.com/magnusranst…/status/1129786639134408706…

Det är obegripligt. Omöjligt att förstå att det på Stockholms gator finns människor som protesterar mot att vi agerar mot radikala predikanter som radikaliserar människor, som skrämmer till lydnad, som ser till att moralpoliser bevakar kvinnor och som hindrar barn från att leka med barn av annan tro. För det är ju också en del av den här miljön.

Enligt en svenskt studie har den här miljön både utvecklats och vuxit sig starka på flera platser i svenska städer. I Gävle sätter radikaliserade imamer press på andra muslimer att bli mer radikala och inlemma sig. De vill så att säga att de ska bli “riktiga” muslimer. I Borås sätts unga från tidig ålder i koranskolor och får lära sig att inte beblanda sig med det motsatta könet. Enskilda elever dricker inte skolans vatten och får inte måla med vattenfärg eftersom vattnet är ”kristet”. I Västerås förekommer religiös påverkan blandat med kriminalitet. Det kan handla om ett gäng grabbar som kommer in i matbutik. Har kassörskan inte slöja på sig tar de vad de vill ha utan att betala, de kallar kassörskan för svennehora och spottar på henne” I Eskilstuna bevakas hur kvinnor och barn klär sig. … I Göteborg uppmanade salafister vid förra valet andra att inte rösta eftersom det var ”haram” (förbjudet). … De stod vid vallokaler i Hammarkullen, Hjällbo och Lövgärdet. Vid en vallokal viftades med en IS-flagga. I Arlöv har barn ”lekt IS” på förskolor och även uttryckt att de inte vill leka med barn av annan trosuppfattning då de anses ”orena”.
https://www.svt.se/…/rapport-kontroversiell-islamism-vaxer-…

Stefan Löfven är ytterst ansvarig nu, och det har han varit sedan 2014. Sedan han tillträdde som statsminister har de här problemen förvärrats. Vi visste då att den här miljön riskerade att bidra till en fientlig inställning till demokrati, liksom till intolerans, diskriminering och hatbudskap. Igår fick vi ett kvitto på hur djupt rotat den inställningen är.

Stefan Löfven struntar högaktningsfullt i att den här ideologin är en inkörsport för islamistisk radikalisering och rekrytering till jihad. Hur tusan ska vi få regeringen och Löfven att förstå att personer som uppenbart är radikaliserade och har en framträdande position i samhället måste utvisas? Det är så förbaskat otäckt att han tycks vara beredd att spela rysk roulette med allas liv bara därför att han vill ta hänsyn till sina nya väljare. Jag är övertygad om att varje människa som värnar livet och friheten är djupt oroad idag. I Magnus Ranstorps tråd på twitter skriver en av hans följare: “Använd era sunda förnuft och döm själva! Upprepade gånger har jag blivit konfronterad av islamister på öppen gata; där de påtalat erövringen av Sverige..inom 20 år..utan strid! De blir överlägset fler nämligen! P.g.a. naiviteten!”

Men precis som Johan Westerholm, gissar jag att ingen av de som nu sitter förvar kommer utvisas. Det kommer förlägga verkställighetshinder eller annat. De är nämligen för djupt insyltade i svensk politik. Och det är de därför att man släppt in dem där. Stefan Löfvens kohandel kommer stå oss dyrt.

https://www.facebook.com/johan.westerholm1/posts/10156577008110000
https://www.facebook.com/SwedenReality/videos/2250760604970654/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *