ISLAMISM. Det är nu dags för Socialdemokrater att lägga alla korten på bordet.

Genrebild

Morgan Johansson twittrar med sådan iver om högerextremism just nu att man mellan raderna riktigt kan känna hur paniken osar.

Morgan Johansson är trogen sitt parti och sin statsminister, såklart. Det måste han. Samtidigt ser han, precis som vi, hur islamisterna i Sverige allt mer och med allt större aggressivitet flyttar fram sina positioner. Det handlar om allt från att de öppet visar sina fula trynen på Stockholms gator till att de tas i förvar av Säpo. Det är därför Johansson fortsätter att tjata om högerextrema.

Varje gång Morgan Johansson twittrar om högerextremism är det just det kommentarerna handlar om. För att ge några exempel: ”men socialdemokrater och muslimer med IS det är ok?” ”Högerextremism, högerextremism, högerextremism. Flera hundra bidragsgivande IS-terrorister planerar nästa attentat.” ”Allt medan islamister ber på Norrmalmstorg.” ”O S kontakter med Islamister är väl kartlagda. Ni i S har lovat dem makt mot röster. Dax att bekämpa S nu!”

Och så här håller det på. Kommentar efter kommentar. För allt fler börjar det klarna. De ser vad Socialdemokraternas kohandel med islamister lett till. Båda parter har såklart gjort allt de kunnat för att förneka att de krav de ställt om särskilda rättigheter och särlagstiftning enligt sharia är ett faktum i många delar av Sverige. Men det går inte längre att komma undan.

Tack vare Socialdemokraternas, även Miljöpartiets välvilja i att strössla skattemedel och ge islamister politiska positioner har de successivt skapat ett parallellt samhälle. Islamiska skolor, moskéer och föreningar med en fundamentalistisk tolkning av islam har länge hindrar integrationen. Vad mer, det har lett till att det ses som helt normalt att islamister protesterar mot att staten försöker sätta ned foten mot dem som utgör ett hot mot vårt fria samhälle.

Det är nu dags för Socialdemokrater att lägga alla korten på bordet. Det är inte lönt att förneka sin inblandning i den här utvecklingen. Och om Stefan Löfven och Morgan Johansson inte gör något åt detta, ja då är de i sak ett lika mycket hot mot vår demokrati som islamisterna är. Vita lögner håller inte längre. Det gör inte heller tjatet om högerextremism.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *