Det Nya Sverige. Man åtalas för sex med får i hage

Mannen hittades utan kalsonger och med oknäppta byxor invid en medtagen fårtacka. Nu har han åtalats för att ha haft sex med fåret, skriver Sydsvenskan.

Det var i juni 2017 som vittnen upptäckte mannen, som är i 40-årsåldern, och fåret i en hage utanför Kågeröd i Skåne och slog larm. När en polispatrull kom till platsen låg mannen på rygg bredvid djuret. Han började gapskratta när han delgavs misstanke om att ha haft sex med fåret och gjorde sedan kraftigt motstånd när han fördes till arresten.

Mannen har själv uppgett att han druckit en flaska vodka och sedan somnat. Han nekar till att ha haft sex med djuret men dna-prov knyter honom till brottet och han åtalas vid Helsingborgs tingsrätt, dels för djurplågeri alternativt brott mot djurskyddslagen, dels för stöld av fåret.

Djuret var så illa däran att det fick avlivas på platsen.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *