ISLAM. Feminismen, så som den ser ut idag är i allra högsta grad ett hot mot vår demokrati och kvinnors frihet.

Feminism är en antidemokratisk rörelse som inte passar en modern rättsstat, detta enligt den danska socialdemokraten Simon Simonsen. Uttalandet kommer efter ett internt socialdemokratiskt gräl om spermadonationer för ensamstående kvinnor.

Jag håller med. Feminismen, så som den ser ut idag är i allra högsta grad ett hot mot vår demokrati och kvinnors frihet.

Dagens feminister reducerar kvinnors frihet och jämställdhet till frågor om kön som en social konstruktion, kvotering och genuspedagogik för förskolebarn. Rena vansinnet eftersom det lämnar dörren öppen för kvinnofientliga krafter. De här krafterna visar mer eller mindre påtagligt uti vårt samhälle.

Kvinnor är inte längre trygga i Sverige. På väldigt kort tid har vår demografi förändrats. Överskottet av unga män med liten eller ingen respekt för kvinnan tar sig rätten att diktera villkoren för vår frihet genom att utgöra ett direkt hot mot våra fri- och rättigheter.

Det finns alltför många kvinnor i Sverige som inte heller får bestämma vem de ska älska eller gifta sig med. Många kvinnor som trodde att Sverige var det land de skulle slippa bära slöja får istället se topp-politiker som Gudrun Schyman stötta kraven på att bära slöja. Ett monumentalt svek. Var tredje kvinna känner sig otrygg i sitt eget bostadsområde och unga tjejer vågar knappt gå ut. Och det hedersrelaterade våldet fortsätter att vara feministernas blinda fläck.

Feminismen är snarare i allians med dem som vill förtrycka kvinnor och hindra deras frihet, än en ism som är för jämställdhet.

Samtidigt som de argumenterar för kön som en social konstruktion kämpar feminister med näbbar och klor för att reducera kvinnor till ett kön. Det handlar om vänsterfeminister och deras tro på kvotering. I den frågan har man inga problem med att frångå principen om lika möjligheter oavsett kön. Man prioriterar alltså en slags falsk jämställdhet.

Den ursprungliga kamp som feminister förde var oerhört viktig eftersom den handlade om kvinnor som jämlikar, om deras kamp ut i arbetslivet och därmed en självständighet. Och med samma rättigheter som män. Det var en otroligt viktig kamp för kvinnors frihet och är fortfarande i många länder. Men den vi ser idag i Sverige har fullständigt spårat ur. Den genomsyras av mensfrågor, manshat och faktiskt en tillbakagång från synen på kvinnan som en stark och självständig individ till ett kön som inte har någon annan chans än att kvoteras in i samhället.

Den svenska feminismen ”missar (också) … helt elefanten i rummet, den totalitära religiösa kulturen, buren av både kvinnor och män som hyser samma hat mot homosexuella män som mot fria kvinnor.”

https://nyheteridag.se/dansk-socialdemokrat-feminism-ar-en…/
https://www.varldenidag.se/…/repsdb!FTMnklt9cj4ix@dQE37Uow/…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *