DET VIDRIGA HATET OCH RASISMEN SOM ACCEPTERAS

Av | 22 maj, 2019

En vit kvinna stryps till döds i musikvideo, bara därför att hon är vit. Musikvideon möter ingen medial kritik eller blockering på sociala plattformar. Foto: YouTube.

“En vit kvinna som stryps till döds i musikvideo medan den svarte rapparen framför lyrik om att de vita ska dö, ”för bara svarta är välsignade”. Denna hatfyllda film lades upp förra veckan och har av YouTube inte ansetts vara brott mot deras värdegrund.

Det är en fransk rappare som släppt sin andra video. Nick Conrad dömdes i vintras till lindriga böter sedan han i en första musikvideo torterat vita barn och hängt vita män till lyriken, ”Jag går till daghemmen, jag dödar de vita bebisarna. Fångar och hänger deras föräldrar.””

Samtiden…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *