Mp-politiker krossade näsa på 15-årig pojke: ”Jag trodde jag skulle dö”

Pascal Mafall Fall och Isabella Lövin pratar grön politik/Den misshandlade pojken. Foto: Miljöpartiet/Privat

“Samhällsnytt kan idag avslöja att miljöpartistisk politiker som sitter i Nackas kommunfullmäktige och som även stått på partiets EU-lista är polisanmäld för en brutal misshandel av en 15-årig elev på Samskolan i Nacka. Eleven fick föras till sjukhus efter misshandeln. ”Jag trodde jag skulle dö”, säger han till Samhällsnytt.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Mp-politiker krossade näsa på 15-årig pojke: ”Jag trodde jag skulle dö”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *