Ronny Hellström: Mitt förakt för sosseriet är avgrundsdjupt.

Anders Lindberg. Två, efter varandra följande, tweets under samma dag. I den första gör han sitt bästa för att försvara Annika Strandhäll, som gav Försäkringskassan order att utförsäkra och dra in assistansen för så många det bara var möjligt. När Ann-Marie Begler genomförde dessa direktiv framgångsrikt blev hon en belastning inför valet och fick sparken. Regeringen förnekar både direktiv och att hon fick sparken. När den ena efter andra nu träder fram för att vittna om Annika Strandhälls lögner så kallar han det för drev och orkestrerad kampanj.

I den andra tweet:en beklagar han sig över det hemska i att ME-sjuke Sture nekas assistans. Den realpolitiska konsekvens av Annika Strandhälls och regeringens direktiv som han alltså försöker kollra bort i föregående tweet. Detta helt utan att göra någon koppling till föregående tweet eller vem som faktiskt bär ansvaret, nämligen hans eget parti och just Annika Strandhäll.

Mitt förakt för sosseriet är avgrundsdjupt.

Ronny Hellström, på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *