Tino Sanandaji: Oops! I did it again. ”S-kandidat kampanjade med SSU-profil som spred antisemitism”

EU-kandidaten Linus Glanzelius (S) kampanjar ihop med en SSU Malmö-profil som spridit antisemitism. Officiellt fick Malmö-profilen Mohammed Adeeb avgå i slutet av förra året efter en Kvällsposten-granskning. ”Hade jag vetat det hade jag bett honom gå”, skriver Linus Glanzelius i ett sms

Flera toppolitiker har krävt att statsminister Stefan Löfven agerar mot SSU i Skåne efter att homofobi, antidemokratiska metoder och antisemitism avslöjats hos den styrande falangen. Senaste kritiken kom efter att distriktet skanderat ”krossa sionismen” på första maj, vilket bland annat kritiserats av Judiska församlingen. – Vi kräver att Socialdemokraterna upprättar vitbok över extremismen i sitt eget parti, sa Moderatledaren..

Kvällsposten avslöjade att Mohammed Adeeb, då ordförande SSU Malmö Centrum, den 17 augusti samma år delat en konspirationsteori om att Egyptens president Abd al-Fattah al-Sisi styrs av Israel, att han är en ”sionistisk agent” med ”judisk mor”. Granskningen visade också att en annan SSU-aktivist delat ett inlägg där terrorstämplade Al-Aqsa-martyrernas brigader skriver att ”sionismens svansar förstört Irak, Syrien, Jemen och Libyen”.

EU-valet började med denna apokalyptisk varning. TV4: ”Löfven: ”Bara Socialdemokraterna kan rädda demokratin i Europa”

Efter alla skandaler får Löfven snart ändra det till: Bara Socialdemokraterna kan rädda demokratin i Europa, insha’allah, men just nu är vi upptagna med anti-semism.

De flesta i S är givetvis inte anti-semiter, det är en fringe som saboterar för resten. Men de själva bedriver en smutsig valrörelse där exemeplvis Annika Strandhälls inte drar sig för att sprida kommunisters hatsiter med förfalskade citat av Ebba Bush Thor. Ett parti saknar trovärdighet att läxa upp andra om demokrati när deras politiker glatt rullar nere i gyttjan med kommunism, judehat och sionistiska konspirationer.

Innan Socialdemokraterna räddar demokratin i Europa får de lära sina företrädare varför det kanske är olämpligt att citera terrorstämplade Al-Aqsa-martyrerna som källa.

Tino Sanandaji


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *