Tino Sanandaji: Heléne Fritzon (S) tjänar själv bara 1.6 miljoner kr/år, så hon vet ett och annat om fattigsverige

Heléne Fritzon (S)

Igår höjdes tonen i valrörelsen till nya höjder när S och Fi gaddade ihop sig för lite tjejmobbing mot Sara Skyttedal. Soraya Post hade tidigare under dagen fört fram teorin att SD låg bakom attackerna på Jimmy Åkesson, och ifrågasatte med visdomens rätt Skyttedals intelligens med gliring ”så trög kan du inte vara”.

Heléne Fritzon (S) var inte nöjd med bottennivån och gjorde i stället denna märkliga utläggning: ”Jag har sett dig i hela valrörelsen. Du pratar och åker runt i din sportbil, du tar exempel med dina Gucci-väskor, du kallar väljarna för dumpuckon och du skålar i champagne när du tycker att du har vunnit en politisk seger. Men du kan inte berätta för väljarna var KD står i aborträtten”

Socialdemokraternas budskap är att det inte finns en botten, When they goes low, we go Heléne Fritzon. Påståendet är till att börja med inkorrekt, Skyttedal kallade inte väljare dumpuckorn, har tydlig sagt att KD står bakom aborträtten och äger överhuvudtaget ingen Gucciväska.

Detta är samtidigt ett tillfälle för alla er ”vita män” att lära er från en statsråd i världens första feministiska regering om korrekt ton mot kvinnor i poliken. Tidigare förlöjligade vänstern så kallade tankesmedja Ebba Bush Thors hår som ”schampo-reklam på stilettklackar”, nu gör regeringspartiet klädaccessoar till valfråga. Detta är enligt media skitkul, medan det är hat och hot att artigt ifrågasätta Annie Lööf. Why? Shut up, thats why.

Heléne Fritzon tjänar själv bara 1.6 miljoner kr/år, så hon vet ett och annat om fattigsverige. Kanske därför hon försökte komma undan att skatta för 140.000 kr från EU: ”Heléne Fritzon ville inte betala skatt – får bakläxa av Skatteverket. Migrationsminister Heléne Fritzon (S) ville inte skatta för de ersättningar och traktamenten som hon fick från EU:s regionkommitté i Bryssel i fjol – och deklarerade inte för beloppet”

Jag vet inget om handväskor, men vet att billigare champagne kostar 299 kr och Gucciväska ca tio tusen, dvs. vad en familj på landsbyggden kan lägga på bensin på två månader. Om S tycker att det är chockerande dyr överklassfason med handväskor och champagne, varför insisterar de att bensin är billigt? Det är avsevärt dyrare att tanka fullt än köpa en flaska champagne.

E och U är de tråkigaste bokstäverna i svenska språket när de sätts ihop, och få lär vara inspirerade av detta val. Samtidigt borde man inte låta framförallt S och C vinna genom att smutsa ned svensk politik ytterligare, brunmåla, koppla motståndare med journalistmord, barnvåldtäkt och häva ur sig lögner på närmast daglig basis.

Det strategiska syftet med detta är att minska valdeltagandet genom att äckla folk och skapa uppgivenhet, S och C vet att sympatiska journalister kommer att hålla de om ryggen oavsett hur de beter sig. Om ni liksom jag inte är sugna på att rösta om EU, rösta mot pubertal Guccimobbing, och uppmana vänner att också gå och rösta och inte låta vulgär fulspel vinna.

Tino Sanandaji

Igår höjdes tonen i valrörelsen till nya höjder när S och Fi gaddade ihop sig för lite tjejmobbing mot Sara Skyttedal. Soraya Post hade tidigare under dagen fört fram teorin att SD låg bakom attackerna på Jimmy Åkesson, och ifrågasatte med visdomens rätt Skyttedals intelligens med gliring ”så trög kan du inte vara”. Heléne Fritzon (S) var inte nöjd med bottennivån och gjorde i stället denna märkliga utläggning: ”Jag har sett dig i hela valrörelsen. Du pratar och åker runt i din sportbil, du tar exempel med dina Gucci-väskor, du kallar väljarna för dumpuckon och du skålar i champagne när du tycker att du har vunnit en politisk seger. Men du kan inte berätta för väljarna var KD står i aborträtten”Socialdemokraternas budskap är att det inte finns en botten, When they goes low, we go Heléne Fritzon. Påståendet är till att börja med inkorrekt, Skyttedal kallade inte väljare dumpuckorn, har tydlig sagt att KD står bakom aborträtten och äger överhuvudtaget ingen Gucciväska. Detta är samtidigt ett tillfälle för alla er ”vita män” att lära er från en statsråd i världens första feministiska regering om korrekt ton mot kvinnor i poliken. Tidigare förlöjligade vänstern så kallade tankesmedja Ebba Bush Thors hår som ”schampo-reklam på stilettklackar”, nu gör regeringspartiet klädaccessoar till valfråga. Detta är enligt media skitkul, medan det är hat och hot att artigt ifrågasätta Annie Lööf. Why? Shut up, thats why.Heléne Fritzon tjänar själv bara 1.6 miljoner kr/år, så hon vet ett och annat om fattigsverige. Kanske därför hon försökte komma undan att skatta för 140.000 kr från EU: ”Heléne Fritzon ville inte betala skatt – får bakläxa av Skatteverket. Migrationsminister Heléne Fritzon (S) ville inte skatta för de ersättningar och traktamenten som hon fick från EU:s regionkommitté i Bryssel i fjol – och deklarerade inte för beloppet” Jag vet inget om handväskor, men vet att billigare champagne kostar 299 kr och Gucciväska ca tio tusen, dvs. vad en familj på landsbyggden kan lägga på bensin på två månader. Om S tycker att det är chockerande dyr överklassfason med handväskor och champagne, varför insisterar de att bensin är billigt? Det är avsevärt dyrare att tanka fullt än köpa en flaska champagne.E och U är de tråkigaste bokstäverna i svenska språket när de sätts ihop, och få lär vara inspirerade av detta val. Samtidigt borde man inte låta framförallt S och C vinna genom att smutsa ned svensk politik ytterligare, brunmåla, koppla motståndare med journalistmord, barnvåldtäkt och häva ur sig lögner på närmast daglig basis. Det strategiska syftet med detta är att minska valdeltagandet genom att äckla folk och skapa uppgivenhet, S och C vet att sympatiska journalister kommer att hålla de om ryggen oavsett hur de beter sig. Om ni liksom jag inte är sugna på att rösta om EU, rösta mot pubertal Guccimobbing, och uppmana vänner att också gå och rösta och inte låta vulgär fulspel vinna.

Slået op af Tino Sanandaji i Lørdag den 25. maj 2019


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Tino Sanandaji: Heléne Fritzon (S) tjänar själv bara 1.6 miljoner kr/år, så hon vet ett och annat om fattigsverige

  1. Gunilla karlsson

    Heja Peter i SD du har fått min röst🇸🇪🇸🇪🇸🇪

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *