Johan Hakelius: Och sedan då?

Tories ska välja ny ledare. Men partiets framtid avgörs kanske av Nigel Farage.

Det borde bli Boris.

När de brittiska konservativa väljer ny partiledare, och därmed antagligen premiärminister i åtminstone några månader, är det till sist partimedlemmarna som fäller avgörandet. Listan på kandidater är lång och växer för varje dag, men då, mot slutet av sommaren, ska det bara vara två kvar att välja mellan. Det sker genom att de konservativa parlamentsledamöterna röstar om den långa kandidatlistan och tar bort de som får minst stöd, gång på gång, tills bara två är kvar.

Johan Hakelius

Läs i Fokus…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •