Klimathysterins anhängare, se upp, jobbig läsning om ni fortsätter.

Om man litar till vad ett barn säger som svarar på frågor om miljön att: ”det kan inte jag svara på jag är ju ett barn”, kan man då lita på anhängarna? Såklart inte. De är hysteriska.

Timbro skriver: ”Indiens tillväxt kan nollställa hela den övriga världens miljöåtgärder. Asle Toje har besökt en subkontinent där miljoner tar sig ur fattigdomen varje år, men där tillväxten har ett högt pris i form av utsläppsom drabbar både Indien och planeten.”

Om man är klimathysterisk tror ni då att man läser vad Timbro publicerar? Nej såklart inte, de är ju hysteriska.

Om man är hysterisk är man då mottaglig för argument som slår hål på det man är hysterisk kring? Nej, såklart inte. Man är ju hysterisk.

Då är frågan, ska man ens diskutera med dem som är hysteriska? Nej såklart inte, de är hysteriska och hysteriska människor är inte mottagliga. Låt mig berätta varför.

Vanliga symptom vid hysteri är epilepsi-liknande anfall och svimningar, kan uppstå då miljöhysteriska läser Timbro. Ibland till följd av dessa läsningar och anfall drabbas de av hyperventilering, förlamningar, känselstörningar, afasi eller plötslig blindhet/dövhet, ett slags självgenererande försvar som uppstår i sammandrabbningen av verkligheten. Särskilt blir symptomen som plötslig blindhet och dövhet påträngande.

Med risk för att en och annan klimathysteriker får sin måndag förstörd genom att drabbas av ryckningar, anfall, hyperventilering och annat som hindrar dem från att vara precis som du och jag när vi läser vad Timbro skriver, delar jag – tadaa – vad Timbro skriver 😀

Läs artikeln här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *