“Löfvens attack på Skyttedal utslag av kvinnofientlighet”

Ibland bara älskar jag Heberlein Ann som så självklart förklarar hur illa det är när statsministern för världens första feministiska regering skriver:

”Statsministern, Stefan Löfven, försvarade dock Fritzons drapa. ”Det här är ett viktigt val om värderingar och det är därför vi stör oss på Gucciväskor och sportbilar för det här handlar om kvinnors rättigheter”.

Exakt på vilket sätt en Gucciväska är relaterad till ”kvinnors rättigheter” framgår dock inte. Jag har läst citatet flera gånger och är fortfarande osäker på vad statsministern menar – men på något dunkelt sätt tycks han mena att en Gucciväska hotar kvinnors rättigheter. Jag tänker precis tvärtom. För mig symboliserar en dyr handväska självständighet och frihet.”

Läs Ann Heberlein i Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *