STEFAN LÖFVEN. Inget annat parti i historien har i samma utsträckning som S banat väg för extremism i vårt land.

Islamister. Genrebild

Folkomröstningen om högerextremism ledde till platt fall för Stefan Löfven. Soraya Post (FI) passade på att anklaga alla väljare för att vara rasister och högerextrema. Men Löfven ser ändå ingen anledning till att fundera på varför. Och det är just därför den här karln till statsminister måste bort som statsminister.

Stefan Löfven tror på fullt allvar att partiets prioriteringar har varit rätt. Dem mot extremism och klimatförstöring och för trygga jobb. Det blir så här när snillen spankulerar.

Det fotfäste som de extremistiska grupperna fått av Stefan Löfven och Socialdemokraterna såväl inom det egna partiet som i samhället är oroande och oacceptabelt. Vi måste sätta hårt mot hårt och ändra vår strategi och då kan vi inte ha Löfven som statsminister. Det var vad EU-valet också visade.

Tack vare Stefan Löfvens vägran att stöta sig med muslimska civilsamhälle har han släppt fram dem som inte tvekar för att öppet visa sin sympati för IS. Inte nog med det, de kan också utan någon oro för repressalier öppet propagera för terrororganisationen genom att sprida sitt propagandamaterial material i skolor, på bibliotek, och lokala torg och idrottshallar som vart och ett pekats ut som målplatser för deras extremistiska propaganda.

Vi har egentligen ingen tid att vänta och se vad som händer i Sverige och kanske framför allt i Örebro och Göteborg som är städer där radikalismen härjar som värst, för då kan det vara försent. Men vi måste därför uppleva att Stefan Löfven satsar sina kort på att motarbeta högerextremismen. För varje minut förlorar vi kampen ytterligare.

Inget annat parti i historien har i samma utsträckning som S banat väg för extremism i vårt land. De kröp för nazisterna då. Och Stefan Löfven kryper för islamisterna och vänsterextrema.

Jag är trött på Stefan Löfven. Läser i skrivande stund att en man i 20-årsåldern under sen kväll igår blev knivhuggen i halsen. Han satt i sin bil när dådet inträffade och gärningsmannen var okänd för offret.

Vansinnesdåd? Islamistdåd? Vad orsaken är vet ingen. Däremot vet vi att Stefan Löfven byggt ett samhälle där vansinnet flyttar fram sina positioner för varje dag.

Stefan Löfven måste bytas ut. Om inte, kommer vansinnet inte bara fortsätta utan också växa.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *