Dansk journalist vill hellre polisanmäla Malena Ernman efter ha läst hennes ”klimatbok”

Klimatboven Malena Ernmans klimatbok ”Scener ut ett hjärta” är en skakande läsning mer om en söndertrasad familj och om en mors blindhet inför sina döttrars ”sjukdomar”, skriver den danska journalisten Mikael Jalving. (Min rättelse: funktionsnedsättning i vart fall i Greta Thunbergs fall).

”Scener ur ett hjärta” saknar relevant data och vetenskaplig information om miljö- och klimat. Av Jalving för Jyllands-Postens räkning får boken en stjärna. ”Boken skulle aldrig ha blivit utgiven utan istället skulle man ha försökt hjälpa familjen,” fortsätter Jalving.

Det ska bli intressant att se hur boken recenseras i Sverige. Här misstänker jag starkt att boken kommer höjas till skyarna.

Malena Ernmans grepp om sin dotter, liksom svensk media lär fortsätta. I synnerhet med tanke på alla inbokade klimatmöten Greta ska tala på.

Stackars barn

Läs i Det Goda Samhället…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

3 reaktion på “Dansk journalist vill hellre polisanmäla Malena Ernman efter ha läst hennes ”klimatbok”

  1. Jan Malmberg

    Ja vad kan man säga. Läser man jordens historia så kan man avslöja klimatbluffen direkt. Exv. bara under den tid vi räknar har klimatet ändrat sig drastiskt. Under 300-talet gick klimatet bärsärk i Europa vilket ledde till stor svält och en stor folkvandring då människor fick lämna sina hem. För ca 1000 år sedan var Sveriges medeltemperatur 2 grader högre än idag. Om man då ser till jordens 7.5 miljarder års historia så har klimatet ändrat sig en och annan gång. Det ändrade sig innan människan ens fanns. Idag är co² halten historiskt rätt låg och den får inte sjunka så mycket mer för då kommer vi under den nivå växterna behöver för att leva. Sen att miljön förstörs och är väldigt utsatt på vissa delar av jorden är ju sant men det är ju inte globalt då. Kina exv. bör ju snarast göra något. Så inställer för att bege dig till USA skulle då Greta ta och bege sig åt ett helt motsatt håll. Varför vi i Sverige ska göra något åt vår miljö som det inte är några problem med är svårt att förstå. Östersjön då men den lider ju mest av att det är utforskat och det i sin tur då stör hela ekosystemet. Dessa klimataktivister går ju inte efter hur det ser ut utan efter ett klimatscenario de själva hittat på. Dvs. de blåser folket med påhittade data. Det här måste vara ett resultat av att människor slutat att helt tänka själva. Man överlåter tänkandet åt stoll som Ernman. Att överhuvudtaget lära sig om hur jorden och klimatsystem fungerar läser man 4-5 år på universitet och det tror jag ingen i familjen Ernman gjort. Gick Greta i skolan så skulle hon kanske lära sig om hur jorden fungerar i framtiden. Att sitta med ett plakat på gatan leder inte till det i alla fall. Klimatlarmet är en bluff lika stor som familjen Ernman. Att så många människor bara går på det säger lite om hur lättlurad den stora massan är. Sen i detta land så samlar vi ju inte ihop våra plastpåsar och åker iväg och kastar dom i havet. Svenska folket börja tänka själva, snälla. Lyssna på det som ger era barn klimatångest helt i onödan, lyssna på en statsminister som knappt klarat sig genom grundskolan. Sverige är helt upp och ner med hela tiden ökat kriminalitet, sjukvård och samhället krackelerar, fattigpensionärer ökar för var dag. Vad vill folket, jo de vill ha mer av detta. Vilka väljer regeringen att satsa på? Jo mer människor från mena länderna och dessa går alltid först. Detta stöder då gemene man. Vad har det blivigt av svensken? En rädd liten ryggradslös sak som inte törs säga emot vad regeringen säger. Jag skäms för er.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *