VID DIN SIDA: Vi har bara ett fokus: att hjälpa fattiga pensionärer

Jeanette Höglund ber nu alla att sluta smeta en SD-stämpel över det viktiga arbete hon och hennes fantastiska kollegor gör för våra gamla hemlösa. Det har nu gått så långt att hennes egen pappa lämnat organisationens styrelse efter att det ”avslöjats” att han är aktiv inom SD.

Det är makalöst att det finns människor som hellre ägnar sig åt att befläcka #Viddinsida än de hjälper och stöttar en organisation som gör det staten inte förmår, att värna en utsatta grupp. Våra gamla hemlösa behöver organisationens hjälp! Minsta lilla kan driva deras gamla och slitna kroppar in till döden. Och vill vi verkligen ha det så? Att gamla människor i ensamhet dör i en trappuppgång?

Snälla jag ber er! Vi är många som förstått att ni inte uppskattar SD men kan ni inte visa det på ett annat sätt än att i akt och mening försöka rycka undan den sista utposten av hjälp våra gamla hemlösa har i Stockholm?

Jeanette har hela tiden varit tydlig med att Vid Din Sida – Stockholm inte är partipolitisk: ”Hjälporganisationen Vid din sida är helt opolitiskt. Vi har inga band till något parti. Vi har bara ett fokus: att hjälpa fattiga pensionärer.”

Gör en vettig insats istället. Ta Er tid att besöka de gamla som Jeanette och hennes fantastiska kollegor hjälper. Det kanske kan hjälpa Er att förstå hur viktigt deras arbete är.

Till Jeanette och hennes kollegor ❤️❤️🙏

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *