Ensamkommande som familjehemsplacerades våldtog familjens dotter.

Genre-bild.

Det var bara en tidsfråga innan det skulle ske. ”Enligt en lex Sarah-anmälan ska han i april ha våldtagit familjens minderåriga dotter. Flickan berättar att killen sade att han kommer ”att åka ut” om hon avslöjar hans brott”, skriver Nyheter Idag.

Flickan hade om hon bara vetat, ensamkommande som våldtar kastas inte ut. Ensamkommande som begår sexuella brott kan tvärtom få skaka hand med Stefan Löfven.

Arif Moradi, språkrör för de afghaner som vistas illegalt i Sverige fastnade på bild tillsammans med Löfven då Morasi utreddes för att ha förgripit sig sexuellt på en 14-årig flicka.

Hade bara familjen lyssnat på dem som försöker göra sina röster hörda om relationen mellan ensamkommande och våldtäkter hade förmodligen den deras minderåriga dotter inte fått sitt liv förstört.

Och som jag misstänkte. Den ensamkommande polisanmäldes och frihetsberövades. Sedan dess är han släppts på fri fot men är fortfarande misstänkt och satt under bevakning.

Och det bara fortsätter …

I måndags våldtogs en tonårspojke av tre maskerade gärningsmän på måndagskvällen i Fagersta. Polisen är förtegen om händelsen men bekräftar att man utreder en grov våldtäkt.
https://nyheteridag.se/uppgifter-pojke-gruppvaldtogs-av-tr…/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *