Jag är så infernaliskt trött på Stefan Löfven och Annika Strandhäll

Socialdemokrater kommer undan med precis vad som helst. Det göder deras deras behov av makt. Ni vet den där vi närmast känner igen hos diktaturer.

När Annika Strandhäll utfrågas av KU är man enig om att det fanns både en och två brister vad gäller”förflyttningen” av Anne-Marie Begler. Samma enighet fanns under presskonferensen men så fort den var över, ja då vägrade vice ordförande Hans Ekström (S), ta ordet kritik i sin mun. Det handlade om brister och inget annat.

”Vi har tagit bort kritikordet i vår arsenal i KU. När vi hamnar i intervjuer och gör bedömningar då är det våra individuella, vinklingar och kommentarer utifrån KU:s betänkande. Det vi är överens om är texten, punkt slut”, säger Ekström.

Ja ni förstår. Vad är det för snack?

När Begler ”förflyttades” så var det en frivillig överenskommelse enligt Annika Karlsson som var statssekreterare hos Strandhäll när Begler petades. Det var ny information för Begler som betonade att hon petades. Och Socialdemokrater har tagit bort ordet ”kritik” ur sin arsenal.

Stefan Löfven ställer sig såklart helt bakom Annika Strandhäll. Strandhäll får inte kritik för att Begler helt orättfärdigt fick sparken. Det hon får kritik för är att processen borde ha dokumenterats bättre och det har duktiga Strandhäll minsann lyft fram själv. KU:s skrivningar utgör ingen grund för att Strandhäll ska avgå, säger Löfven.

Jag är så infernaliskt trött på Stefan Löfven och Annika Strandhäll. Problemet med Löfven är att han alltid ska framhäva Socialdemokraterna som ett parti som tar ansvar samtidigt som de gång på gång ljuger. Och de kommer undan med det varje gång.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Jag är så infernaliskt trött på Stefan Löfven och Annika Strandhäll

  1. Thomas Sjögren

    Sossarna har gjort sitt
    Kommer att visa sig vid nästa val.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *