JUDEHAT. Annie Lööfs dubbelmoral är inget annat än makalös.

Varför oroar sig Annie Lööf plötsligt över antisemismen? Uppriktigt sagt, jag är så trött på Lööfs beskäftighet.

Vi vet nog de allra flesta av oss att Lööfs enda viktiga mål som politiker är att göra allt hon kan för att hålla undan SD från makten. Jag säger inte att SD är odelat av godo, det är inget parti, men den skada som Lööf åsamkat Sverige genom sin avsky för SD är långt värre än vad SD är.

På twitter visar Lööf just det. Där ondgör hon sig över den antisemitiska hatretoriken som hon hävdar finns på yttersta högerkanten där olika partiföreträdare kallar henne och många andra för folkförrädare eller quisling. Det är för henne ett ”oanständigt språkbruk”. Och att det är tragiskt att partier som KD och M vill samarbeta med dem.

Det finns bara en sak som är tragisk här och det är Lööf. Det går helt enkelt inte att sitta i, eller vara i samarbete med, en regering som mer eller mindre är antisemitisk, eller inbillar sig Lööf att S oförmåga att ta ställning och rensa ut antisemiterna i deras eget parti, liksom bara glömts bort? S är väl ändå, i vart fall så länge man inget gör åt de problemen, de största antisemiterna.

Lööfs dubbelmoral är inget annat än makalös. Ja, det finns problem inom SD men de fyra mest antisemitiska partierna är Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Socialdemokraterna, och Centerpartiet. Men de tre första går utmärkt att samarbeta med för Lööf, och det är väl därför att de samma anti-demokratiska värderingar.

Det finns väl inga partier i Sverige som har så stora problem med antisemitism och antisemitiska företrädare som dessa. Exemplen är dessutom många och sträcker sig både decennier bakåt och framåt i tiden. Deras historia av anti-Israel engagemang är lång och motbjudande.

Nej Annie Lööf. Du är bara ute efter en sak, och det är kasta så mycket skit på KD, M och SD som möjligt går. Och vi vet varför du gör det.

Om vi menar allvar med att stå upp mot antisemitismen, ja då måste Du och regeringen bort. Det svek du och övriga står för kan närmast beskrivas som en antisemitismens fanbärare i modern tid.

Men fortsätt du Lööf. Smeta ihop, framför allt KD som just nu är ditt nya främsta mål, med antisemitism. Det gör bara dig till en liten människa och en svag politiker. Föraktet mot dig kommer öka, inte för att jag önskar det, utan därför att ditt korståg är så avslöjande. Din ofattbara oanständighet har nått anständighetens gräns. Ta bara då du ville få väljarna att tro att genom Adaktussons ställningstaganden visade att KD tvekar mellan diktatur och demokrati?

Lögner av det slaget är ett hot. Den populism du torgför är ett hot eftersom det är du, som ingen annan partiledare, som går populisternas ärende, genom att försöka vilseledda väljarna.

Det är Du som är problemet. Annie Lööf, du erkänner inte er egen mörka historia, med antisemitism och rasbiologi i ryggsäcken. Ni har även islamister i partiet, eller vill du inbilla oss att ni rensat upp? Försök att själv vara anständig. Rensa upp ert eget smuts innan ni avkräver eller försöker kleta er egen smuts på andra.

SD är inte vår tids viktigaste politiska fråga, inse det. Och KD kommer trots motgångarna nu hämta tillbaka sina röster därför att alternativet är sämre alla dagar i veckan: C, MP, V och S.

Med allt detta sagt, vill jag poängtera att jag inte heller uppskattar att prata i termer av folkförrädare. Det finns bättre sätt att uttrycka sig på. Men som ingen annan har du gjort sådana gör kovändningar i dina politiska ställningstaganden att det inte går att ta sig på allvar. Du är som Stefan Löfven bara intresserad av att plocka röster.

Men ingen glömmer dina uttalanden att tillåta månggifte, att det inte skulle vara problem att ta emot 30-40 miljoner invandrare till Sverige, eller din oförmåga att rensa ut anti-demokratiska krafter i ditt eget parti. Uppriktigt sagt, jag väntar ännu på att du ska äta upp din högra sko.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *