Insatsstyrkan genomförde husransakningar efter skjutningen av bombmannen vid Centralen

Foto: Pppress

Polisens insatsstyrka genomförde under eftermiddagen flera husransakningar på adresser den misstänkta bombmannen på Centralen hade tillgång till. Vid 13.30-tiden höll polisens insatsstyrka på att ta sig in i en lägenhet på fjärde våningen i en hyresfastighet. Insatsstyrkan tog sig in i den aktuella lägenheten via repstegar; Gården runt lägenheten spärrades av under insatsen och bomb och vapenhund fans på platsen. Vid 15-tiden lämnade polisen lägenheten som man sökt igenom troligen utan att finna några bomber eller vapen.

Fler bilder i Pppress här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *