DET NYA SVERIGE. Vårt land är på vissa platser en konkret krigszon.

 

Björn Karlsson, SD politiker och kär vän kommenterar alla skjutningar och sprängningar. Så som vi, är han djupt oroad över utvecklingen.

”Detta är så otroligt mer allvarligt än vad som man ger sken av. Det är skjutningar, sprängningar och våldtäkter varje dag. Vårt land är på vissa platser en konkret krigszon.

Vad gör regeringen? Inte ett dugg! Utan där är det som vanligt tvärtyst. Man ägnar förmodligen mer tid åt….nej jag vet verkligen inte åt vad.
Vår polischef gör verkligen allt han kan för att vara just hemlig. Han kommer ju från Säpo. Den tidigare polischefen uttalade sig överallt, om allt men helt felaktigt. Så därför är väl nya chefen försedd med munkavle.

 

Tänk om vi hade en statsminister, justitieminister och polischef med riktiga karlatag, som på riktigt slog näven i bordet och sa nog nu!
-Nu ska dessa terrorister in bakom lås och bom. Vi accepterar inte dessa våldsbrott på något sätt. Vi sätter in de kraftigaste insatserna någonsin och ger de kriminella inte en enda lugn stund.

Vad är det som hindrar er att agera? Varför låter ni de kriminella styra samhället i de utsatta områdena? Säg inte att resurser saknas, för det finns resurser i vårt land. Politik handlar om att prioritera! Era prioriteringar är totalt felaktiga.

Hur många gånger ska det påtalas? Är er prestige i regeringen så viktig att ni hellre offrar oss vanligas vardag, säkerhet och t o m liv? Har ni kurage nog att agera? Ett tips: – Det är då dags att visa det!”

Mvh/Björn


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *