Fritt fall för kriminaliteten och brottsligheten i Sverige

Jag ställde Ulf Lindhe, pensionerad polis en fråga: Vad kan och borde vi göra för att få kontroll över kriminella som detonerar bomber, skjuter ihjäl varandra, terrorister och den allmänna oron i landet? Han svarade så här:

”Det första skulle vara en klar order från regeringen att det kommer omedelbart att ske förändringar för att skydda person och egendom i landet.
Skulle direkt kraftsamla med personal vid våra gränser typ färjelägen och flygplatser. Direkt infört reguljär gränskontroll dvs kontroll av samtliga inresande.

Asylsökande skall varje enskilt fall prövas och behandlas snabbt för beslut. De resenärer som inte uppfyller inresekraven hade efter polismyndighets-beslut direktavvisas till det land de kom ifrån före ankomsten hit. Hade lagt all kraft på att utvisa personer som fått utvisningsbeslut och verkställt så många som möjligt.

Anser att man med samtliga berörda myndigheter och samtliga partiledare om att sätta in all kraft för att minimera risken för dessa grova brott som pågår i landet. Begärt hjälp av militär med bevaknings-uppgifter vid offentliga byggnader och platser där folk rör sig mycket. Hjälp av militär vid sjukhusens akutintag.

En svår uppgift är att få någorlunda kontroll av illegala som vistas i landet. Stoppat alla krigsförbrytare att återvända till Sverige med undantag för de minsta barnen, som bevisligen mist sina föräldrar i IS-kriget.

Varit beredd på införa undantagstillstånd om dessa sprängningar fortsätter för att skydda person och egendom. Detta beslut med ett godkännande av samtliga politiska partier och inblandade statliga myndigheter.

Ordnat att våra medier på ett objektivt sätt med jämna mellanrum informerar befolkningen av läget i landet.

Hade även funderat på att pga läget infört en samlingsregering bestående av samtliga politiska partier.

Hade informerat RPS om att göra inbrytningar i våra utsatta områden, där de kriminella gängen härjar.

Är kanske färgad som fd gränspolis och handläggare av utlänningsärenden, men hade efter den senaste flyktingvågen skärpt kravet om uppehållstillstånd i Sverige. Är av uppfattningen att det som pågår i landet är inte förövarna Olle-Sven-Karl. Hade informerat rättsväsendet att medborgare av utländsk härkomst skulle utvisning ur landet ingå i straff-skalan i högre grad än i dagsläget.

Förmodligen kommer många att ogilla att den fria rörligheten inom EU begränsas, men allt detta är beroende på den pågående krigföringen och risken för ett inbördeskrig.

Som det går till idag är skrämmande att folk skall känna rädsla och otrygghet både utomhus och i sina bostäder.”

Ulf Lindhe


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Fritt fall för kriminaliteten och brottsligheten i Sverige

  1. Ida Blomkvist

    På riktigt? Kolla över hur systemet funkar i det här jävla landet. Slå mig en pling så kan jag tala om EXAKT hur ni ska göra för att minska kriminaliteten. Men det är det ju ingen som bryr sig i. Att få bort kriminalitet går inte men den kan minska markant om man bara öppnar sina ögon och försöker hjälpa istället för att stjälpa.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *