Löjliga Aftonbladet producerar en ny tidningsanka

Minns ni Aftonbladet, då ni var en kvällstidning folk faktiskt både läste och kunde läsa för att få information? En svunnen tid numera.
 
Idag ägnar ni er åt agendasättande journalistik, lögner och åt att få varje människa åt höger att framstå som något katten släpat in.
Tino Sanandaji markerade vad han tyckte om Helene Fritzons (s) påhopp på Sara Skyttedal. Den vältalige och alltid lika respektfulla Fritzon (ironi) mer eller mindre skrek till en förvånad Skyttedal: “Du pratar och åker runt i din sportbil. Du tar exempel med dina Gucciväskor, du kallar väljarna för dumpuckon och du skålar i champagne för att du vunnit en politisk seger.”
Var var Helen Fritzon när Annie Lööf bad sina väljare att krypa tillbaka under den sten de kom ifrån, jag bara undrar? Nåväl, Sanandaji gick sonika och köpte en Gucciväska, en flaska Bollinger-champagne för att skåla med, och gav till Skyttedal. Bra gjort, och dessutom en knäpp på näsan till surpuppan Fritzon.
Då rycker ni ut som en riddare på en vit häst. Med hjälp av Natali Phalén, generalsekreterare, kablar ni ut hennes tolkning av Sanndajis handling: “Det handlar om förtroende och att man inte ska påverkas av ovidkommande hänsyn.” Nu visar det som förväntat inte stämma. Vare sig Sanandaji eller Skyttedal har gjort något fel.
Det handlar om något helt annat. Sanandaji säger till Nyheter Idag “att Aftonbladet försöker hitta en skandal runt Kristdemokraterna och att deras rapportering ska ses i det ljuset. Det är uppenbart att de bara är ute efter att skapa en låtsasskandal runt KD. De citerar inte vad åklagarmyndigheten säger utan går till en privat organisation som inte känner till detaljerna. Det är en tidningsanka.”

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *