Carolin Dahlman: Det kan gå åt helvete – eller inte

Sverige är fantastiskt eftersom generationer av svenskar har format landet med arbetsmoral, pliktkänsla, respekt, ordning och reda. Det gick inte av sig självt och om vi inte fortsätter på den linjen får vi inte samma resultat.

På samma sätt som man inte kan tro att en vältränad kropp är lika stark framöver om man sätter sig och tar selfies i stället för att gå till gymet, kan inte Sverige fortsätta vara fantastiskt utan att vi är vaksamma och vårdar värden.

Om det förblir en plats att älska beror på om politikerna slutar fika och börjar fixa.”

Carolin Dahlman

Läs ledarkrönikan här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *