I MUSLIMSKA KVARTER. Kristna blev dödshotade under torgmöte

“– De sade: ”Alla fastar här. Vi är muslimer. Vi vill inte ha er här”, säger han. “

”Var så god, skjut mig, jag dör för Jesus”, säger Yosef Alfarhan i den Facebookvideo som visar händelseutvecklingen då han och Jonas Karlsson evangeliserar i Hjällbo. (T h arkivbild från Hjällbo centrum; personerna på bilden har inget med artikeln att göra.) Foto: Skärmdump från Facebook / Mikael Good

En polisanmälan har upprättats efter att tre kristna säger sig ha blivit hotade och misshandlade då de evangeliserade på ett torg i Hjällbo. Delar av händelseförloppet syns i en Facebookvideo som setts över 60 000 gånger. – Det var många tankar som gick genom huvudet, berättar en av de kristna som var på plats.

Världen Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *