Aldebe är känd islamist som Centerpartiet såg som en tillgång: kvinna, muslim, bär slöja och är islamist.

Det är farligt att fortsätta rösta på de partier som inte tar problemen med islamister på allvar, tänker jag när jag läser om den förre centerpartisten Ebtisam Aldebe. Hon är i nytt blåsväder berättar olika medier. Nytt blåsväder? Är det så det kallas när någon ur rätt samhällsgrupp begår grova brott och som dessutom tidigare avslöjats som anti-demokrat? https://mitti.se/nyheter/ebtisam-utreds-ersattningsfusk/…

Den här gången handlar det om grovt bedrägeri. Vid 138 tillfällen har Aldebe ljugit om förlorad inkomst för tingsrätten. Hon har sugit ur staten och våra surt förvärvade skattepengar bara för att hon ansåg sig vara värd mer än andra. Det finns inga ursäkter. Aldebe är känd islamist som Centerpartiet, tills de tvingades plocka bort henne, såg som en tillgång: kvinna, muslim, bär slöja och är islamist.

Det var många som långt tidigare Aldebes ”blåsväder” uppmärksammade att hon var en olämplig kandidat. Hon hade tidigare gjort sig känd för att argumentera för särlagstiftning för muslimer. Centerpartiet, ja de försökte ducka. ”Vi kommenterar inte enskilda medlemmar”, lät det. Som om Ebtisam Aldebe var vilken medlem som helst. Ena dagen en uppskattad politikerkollega, andra dagen en ”medlem”.

Nåväl. Om tillräckligt många fortsätter rösta på de partier som vänder bort blicken för den förändringen vi ser i samhället nu, som exempelvis för den radikala islamismen och sådant som följer i dess spår kommer det inom bara några år skapa stora problem. Och med stora problem menar jag just det. Stora problem. Det är bara att titta på de länder där islamismen fått fäste. Ett kontrollerat samhälle där människor lever i förtryck. https://nyheteridag.se/beviset-centerpartiet-ville-ha-isla…/

Islamister har, som de anti-demokrater de är, ett mål. Att få inflytande i samhället. För att uppnå det målet har de ett modus operandi, de vill mjuka upp, allra helst omvända dem som inte är muslimer till muslimer. Med mjuka upp menar jag acceptans för särlagstiftning och särbehandling. https://uvell.se/2018/03/15/msb-rapporten-om-islamister/

Eftersom Centerpartiets motsägelsefulla stöd till islam i stor utsträckning beror på en fientlighet till det de kallar främlingsfientlighet behöver vi kunna hålla flera tankar i huvudet samtidigt.

När högt uppsatta inom den svenska kyrkan utan förbehåll säger ja till böneutrop för muslimer är det farligt. Svenska moskéer finansieras inte sällan av totalitära diktaturer där det kan innebära dödsstraff att inte bära slöja. Kyrkklockor och böneutrop är inte detsamma. Att ropa ut islams trosbekännelse ”det finns ingen gud utom Allah och Muhammed är Allahs sändebud” fem gånger per dag är inte detsamma som en klockringning som enligt en tusenårig svensk tradition påminner dem som VILL att komma till gudstjänst.

Om vi återgår till Ebtisam Aldebe. Som nämndeman i Stockholms förvaltningsrätt nekade hon konvertiter – bland annat en afghansk man – uppehållstillstånd med hänvisning till att han inte konverterat med tillräckligt stor övertygelse. Aldebes make, Mahmoud Aldebe, ordförande för Sveriges muslimska förbund, krävde redan 2006 att muslimer i Sverige skulle få särlagstiftning, samt en moské i varje stad/kommun. Deras anspråk på Sveriges rättssystem är bara en droppe i havet. Det finns fler Aldebes inom svensk politik och inom svenska myndigheter.

Annie Lööf borde ha agerat tidigare. Hon kände till Ebtisam Aldebes åsikter i över ett decennium. Handlar verkligen Lööfs val att inte ställa krav enbart om röstfiske?

Nja… Att Ebitsam Aldebes engagemang i C bör ses som ett exempel på infiltration kan knappast komma som en överraskning för någon. Att det existerar islamistiska värderingar är inte heller någon nyhet. Frågan är bara varför svenska partier öppnar dörren för dem? Allt kan inte handla om en mångfaldspanik. Det är för enkelt.

Påståenden om att svenska partier infiltreras av islamister låter för många konspiratoriskt. Oaktat det, menar jag att det finns fog för påståendet att islamisterna ser det som en del av sin politiska strategi att få in sina anhängare i politiska partier, och i viktiga svenska myndigheter. Det enda sättet att få stopp på det är att inte rösta på de partier som låtit sig infiltreras. Partierna själva är för svaga och för fega, och förmodligen redan övertalade, för att klara av att göra något åt det.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *