Sprängning vid samlingslokal som tillhör den Syrisk-ortodoxa S:t Afrem’s kyrka i Södertälje.

| 14 juni, 2019

Ännu en ny sprängning under natten, det inträffade klockan tre under natten, denna gången i Geneta i Södertälje invid den Syrisk-ortodoxa kyrkan S:t Afrem, samma kyrka som under fjolårshösten utsattes för att sprängattentat. Eftersom det är andra gången kyrkan och deras lokaler utsätts för ett attentat så säger den säkerhetsansvariga för kyrkan Zakay Cicek att det verkar finnas ett motiv mot kyrkan.

Patrullen som anlände till klassen kunde konstatera att det inte fanns någon skadad person på platsen och de spärrade därefter av området. Det nationella bombskyddet anlände till platsen vid fem-tiden på morgonen och kommer att göra en brottsplatsundersökning som kommer att pågå en bit in på morgonen.
Zakay Cicek säger att han trots det inträffade är han glad att explosionen inte skedde när vi hållit gudstjänst.

Han säger också det är inte lätt för polisen att utreda denna typen av brott då gärningsmännen snabbt försvinner från platsen. Vi kan bara se över våra lokaler och samarbeta med polisen så mycket det går.
Detta är ännu ett bevis på att det trygga och säkra Sverige inte existerar längre. Så de som fortfarande hävdar detta ljuger.
Och man kan fråga varför, är det för att de tror att dessa lögner ska lugna medborgarna eller beror det på att de vill att det som nu pågår ska permanentas?

https://www.svt.se/…/sodertal…/explosion-i-narheten-av-kyrka
https://www.expressen.se/…/explosion-nara-kyrka-i-sodertal…/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *